Servis Hizmetleri

Okullarımız Ankara’nın en gözde (Etimesgut-Bağlıca,Keçiören-Ovacık,Yenimahalle-Batıkent, Beypazarı)  ve merkezi konumlarındadır. Ankara’nın belirtilen semtlerine ve  yakın noktalarına servis hizmeti verilmektedir. Öğrencilerimizi belirtilen semtlerden ve yakın noktalarından en donanımlı araçlarla güvenle okula taşıma işi okulumuz gözetiminde olan anlaşmalı şirket araçları ile sağlanır. Geliş ve gidişlerin okul yönetimi tarafından kontrol edildiği servislerle her an irtibat kurabilmesi için okulumuz kampüslerinde temsilcilikleri bulunmaktadır. Aynı zamanda servis araçlarımız GPS, Arvento ve Biz’İz (Bilsag) Öğrenci Takip Sistemi ile velilerimizin kontrol ve denetimine açıktır. Öğrenci takip sistemi ile servisin nerede olduğunu anlık takip edilebilmekte, uygulama üzerinden şoför veya servis rehberi ile iletişime geçilebilmektedir.  Okul servislerinde dikkat ettiğimiz hususlar:

✓ Araçlarda mutlaka yardımcı servis personeli (rehber) bulunur.

✓ Öğrenciler daha önceden belirlenen yerlerde indirilir, velinin izni olmadan hiçbir nedenle inme-binme yerleri değiştirilmez.

✓ Araçlar, tüm öğrenciler emniyet kemerlerini bağladıktan sonra hareket eder.

✓ Mecbur kalmadıkça taşıyıcı firma servis aracı değişikliğine gitmez.

✓ Zorunlu araç değişikliklerinde okul yönetimine ve velilere önceden haber verilir.

✓ Öğrencilerin servis değiştirme istekleri okul yönetiminin onayı olursa yürürlüğe girer.