Süleymaniye'li Öğrenciler Afrika'da Bir Damla Temiz Su İstiyor!..

“Onların Suya İhtiyacı Var! Bizimde Afrika’da bir kuyumuz olsun, onların susuzluklarını giderelim.”

Özel Süleymaniye Bağlıca İlkokulu ve Ortaokulu olarak DIVERSITY ( Farklılık Derneği) aracılığıyla Afrika’da su ihtiyacı olan insanlara temiz su ulaştırmak için yürütülen Ab-ı Hayat Su Kuyusu Projesi’ne sosyal sorumluluk çerçevesinde destek vermek istiyoruz.

Projemizin amacı “Ab-ı Hayat Su Kuyusu Projesi” kapsamında Afrika’da susuzluk çeken insanlara “Süleymaniye Eğitim Kurumları Bağlıca Şubesi Öğrencileri ”adına bir su kuyusu kazandırmaktır. Bunun için öğrencilerimiz gönüllülük esasına göre gerek kendi kumbaralarından gerek siz değerli velilerimizin desteği ile  projeye katılabilirler.

Ab-ı Hayat Su Kuyusu Projesi’ne vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz.

SUYUN RENGİ BELGESELİ

BİR SU KUYUSUNUN HİKAYESİ